【新盤追擊】港島東新盤One Eighty全面睇

【on.cc東網專訊】若果問你買樓最重要係啲咩嘅話,相信唔少人都會答Location(地點)、Location同埋Location!最新推出嘅西灣河One Eighty就符合呢個條件。One Eighty不但位處港島區,去核心商業區,例如:中環、觀塘、鰂魚涌非常方便之外,亦鄰近西灣河港鐵站,一落樓行幾分鐘就搭到港鐵,想穿梭港九新界話都冇咁易!

不過買樓就唔止睇Location嘅,消閒配套、環境同埋投資潛力,呢啲都相當重要,想知道項目有幾吸引?即刻睇片就知啦!

One Eighty步行至西灣河港鐵站只需約3分鐘。

近年西灣河有不少樓盤落成,包括i-UniQ Grand 譽·東及Island Residence。

太古坊為傳統商貿區之一,為附近區域如西灣河及鰂魚涌帶來一定租務需求。

蘇豪東有多間餐廳及酒吧,閒時可來吹吹海風兼品嘗美酒佳餚。

鰂魚涌公園一帶提供多款康體設施,外望更可享開揚海景。

One Eighty步行10多分鐘便可達太古城中心,輕鬆滿足吃喝玩樂的需求。

康怡廣場設有戲院及大型日式百貨店。

One Eighty展銷廳位於太古城天山閣平台2樓P2號舖。

資料來源: 東網on.cc

想睇示位、入票?立即按此向客服專員查詢!

相關文章 :

【新盤追擊】港島新盤One Eighty優勢逐個捉!... 【on.cc東網專訊】不少有意為子女提供優質教育的家長,都會放眼港島區物業,皆因區內有不少著名資助、直資以至國際學校;不過港島區新樓供應持續...
【新盤追擊】屯門御海灣勢升格鐵路盤... 【on.cc東網專訊】買樓講求前景,隨着屯門南延線拍板,可否從中找到投資新機會?今次就帶大家到潛在新站附近尋找筍盤!...
【新盤追擊】藍田站KOKO HILLS 食正九龍東CBD優勢... 【on.cc東網專訊】香港的核心商業區,又豈止中環一個!九龍東CBD正一步一步崛起,特別是九龍灣及觀塘,近年有多間國際大企業進駐,可見這一帶...
【新盤追擊】駿嶺薈九肚豪宅新地標 九肚山地段矜貴,以低密度豪華大宅見稱,為香港著名的傳統豪宅區之一,隨着政府近年積極開拓區內麗坪路一帶,從而為九肚山注入新動力。...
【新盤追擊】日出康城新盤SEA TO SKY登場... 【on.cc東網專訊】日出康城第VIII期SEA TO SKY正式推出,最大賣點是享有開揚的海景,住戶可飽覽將軍澳海灣及藍塘海峽景緻。...
分享: